Meer dan 16 jaar ervaringMilieubewustAfspraak is afspraak
06 2129 6257

Menu

Over ons

Tuinbouwservice Grashoek is een jong bedrijf met toch al jarenlange ervaring. Begin 2015 nam ik het bedrijf, waar ik al zo’n 15 jaar werkte, over van mijn werkgever. Sindsdien werk ik stap voor stap aan de modernisering van het machinepark. Zo beschikt Tuinbouwservice Grashoek inmiddels over een mechanische kasdekreiniger met speciale roterende borstels, die mos verwijdert en tegelijk de goot reinigt. Er zijn al plannen voor aanvullende investeringen, waarmee ik de dienstverlening aan tuinders in de regio Zuidoost-Nederland verder uitbreid.

 • Afspraak is afspraak
  Wanneer u met Tuinbouwservice Grashoek in zee gaat, maken we duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent.

 

 • Uw wensen als uitgangspunt
  Bij Tuinbouwservice Grashoek krijgt u geen standaardoplossing, maar een dienstverlening die is afgestemd op uw specifieke situatie.

 

 • Het milieu staat voorop
  Bij de keuze voor producten en machines hou ik zo veel mogelijk rekening met een geringe milieubelasting en een laag energieverbruik.

 

 • Expertise
  Dankzij mijn jarenlange ervaring in kasdekreiniging, kassen krijten en onderhoud van kasdekreinigers heb ik de juiste kennis opgedaan om tuinders te helpen het rendement op de gewassen in hun tuinbouwkassen te optimaliseren.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw kas? Dan maak ik graag kennis met u.

 

Ton van Oijen

2machines
portret ton uitgesneden

Wilt u meer weten?

Ton van Oijen, eigenaar