Meer dan 16 jaar ervaringMilieubewustAfspraak is afspraak
06 2129 6257

Menu

Onderhoud

Heeft u zelf een kasdekreiniger? Dan wilt u natuurlijk dat deze goed functioneert als het erop aankomt. Want niets is vervelender dan dat uw machine een storing geeft op het moment dat uw kasdek aan een reinigingsbeurt toe is. Daarom is het verstandig uw kasdekreinigingsmachine regelmatig te laten onderhouden. Zodat u kunt vertrouwen op uw degelijk onderhouden machinepark.

 

Voor het onderhoud van uw kasdekreiniger kunt u bij Tuinbouwservice Grashoek terecht. Met een servicebeurt van uw machine zorg ik ervoor dat de motor probleemloos loopt en de borstels optimaal zijn afgesteld. Ook zorg ik ervoor dat de slanghaspel feilloos werkt, zodat de slang perfect op- en afrolt. Dat betekent een optimale betrouwbaarheid van uw kasdekreiniger, die probleemloos werkt wanneer u dat wilt.

2
 • Expertise
  Dankzij mijn kennis en ervaring met verschillende types kasdekreinigers kunt u vertrouwen op een goede werking van uw kasdekreiniger.

 

 • Flexibel

  Uw kasdekreiniger laat u het beste onderhouden op een rustig moment buiten het seizoen. Heeft u problemen net wanneer u uw machine nodig heeft? Geen nood; ik help u professioneel op het moment dat het u uitkomt.

 

 • Snelheid

  Als uw kasdekreiniger onverwacht een storing geeft, wilt u zo snel mogelijk verder kunnen. Daarom help ik u snel en vakkundig, zonder lange wachttijden.

 

 • Betrouwbaar

  Wanneer u mij inschakelt voor het onderhoud van uw kasdekreiniger, maken we een afspraak over de exacte datum en tijd. Want afspraak is afspraak.

 

Meer infomatie

 

Wilt u weten hoe ik u kan helpen met het optimaliseren van het rendement van de gewassen in uw tuinbouwkas? Neem dan gerust contact met me op of vraag direct een offerte aan.

2
3
4
portret ton uitgesneden

Wilt u meer weten?

Ton van Oijen, eigenaar