Meer dan 16 jaar ervaringMilieubewustAfspraak is afspraak
06 2129 6257

Menu

Kasdekreinigen

Voldoende licht is essentieel voor een optimale groei van de gewassen in uw tuinbouwkas. 1% meer licht betekent al 1% meer opbrengst. Maar door regen, de groei van algen en mos verschijnt er aanslag op het glas van uw kas die de lichtdoorlatendheid aanzienlijk vermindert. Daarom is het belangrijk dat u uw kasdek regelmatig reinigt. Want hoe groter de lichtinval, des te hoger het rendement van de gewassen in uw kas.

De reiniging van uw kas is bij Tuinbouwservice Grashoek in goede handen. Met een modern machinepark reinig ik uw kasdek snel en grondig. Dat verbetert niet alleen de lichtinval waardoor uw gewassen beter en sneller groeien, het zorgt ook voor een aanzienlijk langere levensduur van uw kas. Zo help ik u een optimaal rendement te behalen met de gewassen die u in uw tuinbouwkas verbouwt.

kasdekreiniging
 • Ervaring
  Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander wat nodig is om uw kasdek schoon te houden. Uw kas gaat langer mee en uw gewassen kunnen optimaal groeien.

 

 • Betrouwbaar
  Afspraak is afspraak. Wanneer u mij inschakelt om uw kasdek te reinigen, spreken we samen af in welke periode dat gebeurt. Voordat ik begin, stemmen we het precieze tijdstip af.

 

 • Flexibel
  Staan uw luchtramen overdag open omdat het te warm is? Geen probleem. Dan kom ik ’s avonds of ’s nachts uw kasdek reinigen, zodat uw teeltproces gewoon doorgaat.

 

 • Milieubewust
  Voor de reiniging van uw kasdek maak ik geen gebruik van schadelijke schoonmaakmiddelen. Het water dat wordt gebruikt komt immers in het grondwater op uw terrein terecht.

   

   

Meer infomatie

 

Wilt u weten hoe ik u kan helpen met het optimaliseren van het rendement van de gewassen in uw tuinbouwkas? Neem dan gerust contact met me op of vraag direct een offerte aan.

kasdekreiniging
kasdekreiniging
kasdekreiniging
portret ton uitgesneden

Wilt u meer weten?

Ton van Oijen, eigenaar