Meer dan 16 jaar ervaringMilieubewustAfspraak is afspraak
06 2129 6257

Menu

Kas krijten

Het grootste gedeelte van het jaar wilt u zoveel mogelijk lichtinval om de groei van de gewassen in uw tuinbouwkas te stimuleren. Toch zijn er periodes, voornamelijk in de zomer, dat teveel zonlicht schade kan toebrengen aan uw gewassen. Dan biedt krijten van het kasdek uitkomst. Daarmee voorkomt u dat de gewassen in uw tuinbouwkas verbranden en zorgt u voor een optimale opbrengst.

 

Voor het krijten van uw kasdek bent u bij Tuinbouwservice Grashoek aan het juiste adres. Afhankelijk van uw specifieke eisen en wensen breng ik op een professionele manier krijt aan op uw kasdek. U kunt kiezen voor standaard wit krijt of voor speciaal krijt dat zorgt voor diffuus licht in uw kas. Hierdoor ontstaat een betere lichtbalans, wat zorgt voor een gelijkmatige en betere groei. Zo help ik u met het optimaliseren van het rendement van de gewassen in uw tuinbouwkas.

foto12
 • Snelheid

  Als de temperatuur in uw kas onverwacht oploopt, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom help ik u snel en vakkundig, zonder lange wachttijden.

 

 • Milieubewust

  Voor het krijten van uw kasdek maak ik alleen gebruik van milieuvriendelijke krijten. Wanneer het krijt wordt verwijderd, komt het immers met het reinigingswater in het grondwater op uw terrein terecht.

 

 • Maatwerk

  Niet ieder gewas heeft dezelfde hoeveelheid licht nodig. Dat betekent dat niet in elke situatie hetzelfde type krijt geschikt is. In overleg met u stem ik het type krijt af op uw behoefte.

 

 • Betrouwbaar

  Wanneer u mij inschakelt om uw kas te krijten, maken we een globale afspraak over de periode. Voordat ik daadwerkelijk begin, stemmen we de exacte datum en tijd af. Want afspraak is afspraak.

 

Meer infomatie

 

Wilt u weten hoe ik u kan helpen met het optimaliseren van het rendement van de gewassen in uw tuinbouwkas? Neem dan gerust contact met me op of vraag direct een offerte aan.

foto12
foto11
foto6
portret ton uitgesneden

Wilt u meer weten?

Ton van Oijen, eigenaar